Registrera dig

Här kan du fylla i de uppgifter som behövs för att kunna registrera dig som användare. Organisationsnummer, adress- och faktureringsuppgifter samt information kring vilken eller vilka produkter du väljer. Ändras dina uppgifter får du logga in och uppdatera informationen.

Logga in | Priser och villkor

Välj ditt abonnemang nedan

Organisationsnummer

Företagsuppgifter

Avtalsuppgifter

Glöm ej fylla i eventuellt ordernummer eller EDI-fakturareferens. Finns inte den IAID kod du önskar i listan välj pappersfaktura och kontakta info@akeri.se

Fakturainformation EDI

IAID

Glöm ej fylla i eventuellt ordernummer eller fakturareferens

Fakturainformation PDF

Hur kan du använda SÅ-Index?
Så fort en affärsöverenskommelse ska gälla för en längre tid finns ett behov av att bestämma hur kostnaderna ska pareras över tid. Tack vare SÅ Index kan köpare och säljare komma överens om hur ersättningen ska hanteras i förhållande till hur kostnaderna ändras.
Nytt i webbversionen?
Här kan du ta del av nyheter om SÅ Index och transportekonomi, sådant som kan vara bra och viktigt att veta. Och förstås om vad som händer här på webbplatsen.
Priser & abonnemang
Som transportköpande företag, transportförmedlare eller åkeri köper du våra index i form av prenumerationer. Här kan du läsa mer om priser, abonnemang och villkor.

Fördelarna med SÅ Index

Vill vi ha en fungerande marknad för lastbilstransporter är det viktigt med en fungerande ersättningsmodell som minskar osäkerheten vid långvariga affärsuppgörelser. SÅ Index erbjuder säljare och köpare av transporter ett enkelt sätt att reglera ersättningar vid lastbilstransporter. När förhållandet mellan kostnader och ersättning bibehålls skapas förutsättningar för en hållbar och långsiktig affär.